OM OSS

OM OSS

“Kapor” är en del av “DH International Consulting”’ som är ett företag registrerat i Sverige. Denna del av vårt företag handlar om försäljning online av färdiga kläder importerade från Bangladesh. Vi bryr oss om miljön och tolererar inte barnarbete. Vi har egna fabriker i Bangladesh där vi garanterar produkter med bra kvalitet och leverans i god tid.
Vi på Kapor.se utlovar en bra kundservice med trevliga anställda. Vi tror på att alla kunder har samma värde. Om ni köper våra produkter kommer vi att hålla er i minnet länge tills ni är nöjda. Vi kommer att lösa era problem om de handlar om våra produkter eller tjänster. Stanna hos oss och var glad!

Välkommen till Kapor.se!

På Kapor.se tror vi på att göra shopping till en njutbar upplevelse. Vår svenska e-handelssajt grundades med en enkel men kraftfull vision - att erbjuda ett varierande utbud av högkvalitativa produkter samtidigt som vi ger exceptionell kundservice. Vi tar stor stolthet i att tillgodose våra värderade kunders behov och säkerställa deras nöjdhet på alla möjliga sätt.

Vår Historia

Kapor.se föddes ur en gemensam passion för innovativa produkter och önskan att skapa en sömlös online-shoppingplattform för människor över hela Sverige. Vi började i liten skala, men med stora drömmar. Vår resa började 2008 och sedan dess har vi växt stadigt, vunnit förtroendet och stödet från otaliga kunder längs vägen. Idag står vi stolta som ett ledande namn inom e-handelsbranschen och strävar ständigt efter att förbättra och utöka vårt utbud.

Vår Mission

Vår mission är att vara din go-to destination för allt inom kläder och accessoarer. Vi är engagerade i att kurera ett varierat urval av produkter från pålitliga varumärken och tillverkare, och säkerställa att du har tillgång till de senaste trenderna och tidlösa klassikerna. Med fokus på överkomliga priser och kvalitet strävar vi efter att omdefiniera ditt sätt att shoppa online genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med excellens.

Varför Välja Kapor.se?

Brett Produktutbud: Vi erbjuder ett noggrant kuraterat sortiment av produkter som tillgodoser olika smaker och preferenser, vilket säkerställer att det finns något för alla.
  • Kvalitetssäkring: Vi prioriterar kvaliteten på de produkter vi säljer och samarbetar med ansedda leverantörer för att upprätthålla högsta standarder.
  • Säker Shopping: Din online-säkerhet är av största vikt för oss. Vi använder avancerad kryptering och säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information.
  • Snabb och Tillförlitlig Leverans: Vi förstår vikten av att få dina beställningar snabbt. Vår effektiva leveransnätverk säkerställer att dina inköp når dig i tid.
  • Engagerad Kundsupport: Vårt kundsupportteam är alltid här för att hjälpa dig med eventuella frågor eller bekymmer du kan ha. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet.

Gå Med i Vår Gemenskap

Kapor.se är mer än bara en e-handelswebbplats; det är en gemenskap av likasinnade individer som delar en passion för fantastiska produkter och exceptionell service. Följ oss i sociala medier för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, exklusiva erbjudanden och spännande kampanjer. Vi uppmuntrar dig att gå med i vår gemenskap och vara en del av Kapor.se-familjen.

Kontakta Oss

Vi är tacksamma för det förtroende du visar oss när du väljer Kapor.se för dina online-shoppingbehov. Om du har några frågor, feedback eller förslag tveka inte att kontakta vårt vänliga kundsupportteam på [email protected] eller ring oss på 0762 3532 84. Vi är här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Tack för att du valde Kapor.se. Trevlig shopping!

We work through every aspect at the planning

0
FOUNDING YEAR
0 +
HAPPY COSTUMERS
0 +
COMPANY WORK WITH US
0 +
OFFICES
0 +
TEAM MEMBERS
0 +
PROJECTS COMPLETED